Bandleden

Dik

Dik

Gitarist

Dik is gitarist en samen met drummer Wilco de oprichter van Dancedelight. Het kan hem qua muziek niet funky of soul genoeg zijn, beter goed gejat dan slecht bedacht is zijn motto. Dik zoekt zijn inspiratie dan ook bij bands als Chic, EWF, Jamiroquai, Incognito, enz enz.

Jeroen

Jeroen

Zang

Onze Leadzanger Jeroen Zomer is naast bevlogen leadzanger van DanceDelight in zijn vrije tijd ook een begenadigd Musical performer. En dat merk je aan alles. Jeroen onthoudt al zijn teksten en heeft bovendien een fantastische articulatie. Met Jeroen op het podium is het gegarandeerd partytime!

Wilco

Wilco

Drum

“Niet lullen maar drummen” is het motto van medeoprichter Wilco – in het dagelijks leven the king of the Media- Wilco startte zijn drumcarrière ooit als rockdrummer in een Nederpop band. Nu is hij al bijna 20 jaar de super-strakke motor onder onze Disco, Dance en Soul classics.

Pamela en Mireille

Pamela en Mireille

Zang

Onze Lead- en background-zangeressen Pamela en Mireille staan hun mannetje … Zingen zingen en nog eens zingen. Ain’t no mountain high enough, Soul, Funk, Rock maar ook klassiek af en toe, net zo gemakkelijk …

Alex

Alex

Bas

Bassist Alex heeft als superstrakke bassist een lange staat van dienst bij menig Funk, Soul, Disco, Jazz en zelfs Mexicaans bandje. Kortom laat het echte baswerk maar aan Alex over. Alex speelt -na diverse uitstapjes op andere muzikale paden- al heel wat jaren bij Dancedelight en dat voel je.

Admin Login